Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via de email.

Abonneer
  • Lorem ipsum

Nieuw Merk - Kokos

27 Feb 2020
door Melvin

Nieuw bij Bedpret: De perfecte masturbators van het merk Kokos. De collectie van Kokos is zo uitgebreid dat iedereen er een mooi speeltje in kan vinden.

De producten van Kokos vindt je hier.

Informatie over Kokos
De collectie van Kokos omvat diverse realistisch vormgegeven masturbators. Denk aan masturbatie sleeves, voorzien van unieke openingen. Of complete lichaamsdelen. Kokos heeft voor elke voorkeur iets moois, of je nu houdt van groot of klein.

Een realistisch gevoel
De sextoys van Kokos hebben een echte huidskleur en zijn gemaakt van een materiaal wat als huid aanvoelt. Aan de binnenkant zijn de masturbators voorzien van stimulerende structuren om zo een realistische ervaring te bieden. De binnenstructuur van de masturbators kan je ook helpen met het verbeteren van je seksuele uithoudingsvermogen. Dankzij het compacte design zijn de mannenspeeltjes gemakkelijk schoon te maken. Je kan de sleeves binnenstebuiten keren om goed schoon te maken met toycleaner en water.

Een aantal speeltjes van Kokos heeft zelfs meerdere openingen om te penetreren. Zo heeft Kokos een aantal speeltjes in haar assortiment die bestaan uit complete onderlichamen. Deze grote masturbators zijn in diverse variaties verkrijgbaar. Zo verschillen de lichaamshoudingen bijvoorbeeld van elkaar. Welke ga jij in huis halen?