• Lorem ipsum
Onderstaand vindt je een overzicht aan van alle betaalmethoden die wij accepteren.
 BetaalwijzeBeschikbaar inVerwerkingstijdBetaalkosten
iDEALNederlandDirectGratis
Achteraf betalenNederland en BelgiëDirectGratis
VooruitbetalenWereldwijd3-5 werkdagenGratis
BancontactBelgiëDirectGratis
VisaWereldwijdDirectGratis
MaestroWereldwijdDirectGratis
MastercardWereldwijdDirectGratis
KlarnaKlarna AchterafNederland en BelgieDirectGratis
 

Uitleg betaalmethoden

IDeal
Betaal je bestelling gemakkelijk met Ideal via jouw vertrouwde internetbetaalomgeving. Bovendien is het veilig omdat je de betaling moet bevestigen met jouw elektronische handtekening. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

Creditcard (Visa/MasterCard/Maestro)
Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen. Je kunt alle kaarten met VISA- of MasterCardsymbool gebruiken. Bij betaling per creditcard maken wij gebruik van onze betaal provider CCV. Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. De overdracht van je gegevens is steeds in een veilige, versleutelde vorm, zodat deze betaalmethode jouw volledige bescherming biedt en jouw bankgegevens ook voor ons verborgen blijven. Bij betaling met VISA/MasterCard behoudt Bedpret zich het recht voor om te controleren of de kaart geldig is, of er voldoende bestedingsruimte is voor het afschrijven van het aankoopbedrag en of de adresgegevens van de klant juist zijn. Bij het retourneren van artikelen wordt je terugbetaling automatisch geregeld.

Achteraf betalen (Eerst zien, dan betalen)
Wil je je aankopen eerst in huis hebben voordat je betaalt? Dan is AfterPay de betaalmethode voor jou. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk achteraf betalen na ontvangst van de door jou bestelde producten. Bij AfterPay ontvang je een papieren factuur of een digitale acceptgiro, de digitale factuur ontvang je per e-mail. Je kunt vervolgens zelf je betaling afronden door middel van telebankieren of door middel van een overschrijvingskaart.

Voordelen AfterPay
•    Je bestelling wordt direct verwerkt en verzonden
•    Betalen hoeft pas wanneer je het product in huis hebt
•    Je kunt ook een bestelling plaatsen als je even geen bankpas bij de hand hebt
•    Simpel en veilig

Betalen met AfterPay is simpel. Selecteer "Achteraf betalen" als betaalmethode tijdens het bestelproces en vul je naam, geboortedatum en rekeningnummer in. Accepteer de betalingsvoorwaarden van AfterPay en ga verder. Je bestelling wordt nu verzonden. Betalen met AfterPay is veilig, er wordt geen financiële of gevoelige informatie online verzonden en je persoonsgegevens worden altijd beschermd en niet aan derden verstrekt.

Over AfterPay
AfterPay voert voor Bedpret het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij Bedpret achteraf betalen tot een bedrag van € 275,00. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay-website. Voor de betaalmethode achteraf betalen, worden geen extra kosten in rekening gebracht.