• Lorem ipsum

Natuurlijk wordt bij Bedpret jouw bestelling snel en discreet verzonden. Want voor 22:00 besteld, is morgen in huis. En ben je niet thuis? Geen probleem wij kunnen jouw pakketje ook klaar leggen op een PostNL-afhaallocatie of op een BPost-afhaalpunt. Zo kun jij je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden bij Bedpret.
 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 4,95. Boven een bestelbedrag van € 50,00 zijn de verzendkosten gratis. Voor bezorgingen op zondag is een toelage van toepassing van € 3,95.

Levertijd

De levertijd voor zendingen naar Nederland is 1 dag. De levertijd naar België bedraagt 1-3 dagen.
 

Discrete verzending

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende dag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.
 

Bezorgen in België

Wij leveren ook in België. Zowel op je huisadres of bij een BPost-afhaalpunt.

Hoe ziet een pakketje van Bedpret eruit?

Hieronder vind je voorbeelden van hoe onze pakketjes er aan de buitenkant uitzien. Verder vind je hier een voorbeeld van alle informatie die wij op de adressticker zetten. De naam Bedpret is niet zichtbaar op het pakketje.

  

Jouw pakket online tracken

We houden je graag op de hoogte. Zo kun jij jouw bestelling online tracken als het ons magazijn heeft verlaten.
 

De status van jouw pakket online volgen (Track & Trace / Mijn Pakket)

Binnen Nederland en België verzenden wij alle pakketten via PostNL. Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code (ook wel 3S-code genoemd). Hiermee kun je de status van je pakket volgen via de website van PostNL (Mijn Pakket):
https://jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/zoeken